SOus vide
Sous-vide is een kooktechniek waarbij voedingsmiddelen vacuüm worden verpakt en vervolgens wordt gegaard op een constante temperatuur naar keuze in een waterbad. Doordat je het proces helemaal zelf nauwkeurig kan controleren zal het eten sappig en extreem mals smaken.
Door de controle over het gerecht kun je vlees, vis, groenten of andere producten tot in perfectie garen.
Zodra je sous vide bereiding uit het waterbad komt, ziet het gerecht er vaak niet “lekker” uit. Als kers op de taart maak je je gerecht af met een brander van Bernzomatic samen met de Doragon. De brander zorgt voor een heerlijk “korstje” op je gerecht zodat het nog beter gaat smaken en er voor het oog ook uit ziet om op te eten!
Vlees Vis Diversede ultieme smaakbeleving
Sous vide gerechten bereiden en daarna perfectioneren met een brander zorgt voor het ultime behoudt van vitaminen, mineralen en vooral de sappigeheid en textuur van je gerecht! True story…
geduld is een schone zaak
Maak de lekkerste gerechte op de sous vide manier, en maak het gerecht af met de een Bernzomatic//Doragon brander.