Welke soorten Bernzomatic gasflessen zijn er!

Welke soorten wegwerp gasflessen van bernzomatic zijn beschikbaar. 

Onderwerp

Verschillen tussen de Bernzomatic gassen

Propaan – Blauw 400 gram TX9

Ideaal voor lassen van koperbuizen, verwarmen van bevroren buizen en roestige moeren, verzachten van verf en andere lage-temperatuur DIY- en kunstprojecten, evenals voor gebruik in de keuken. Gebruik met alle branders is mogelijk van Bernzomatic evenals andere merken en barbeques

PRO/MAX – Geel 400 gram MG9

Ideaal voor het Hardsolderen van grotere koperbuizen, hittebehandeling, levert PRO/MAX een hogere vlamtemperatuur, waardoor taken sneller kunnen worden voltooid. Kies een brander speciaal ontworpen om te werken met PRO/MAX brandstof zoals de Bernzomatic TS4000 of de TS8000 Max Heat Torch.

Butaan (mixgas – aanstekergas)

Ideaal voor licht solderen of gedetailleerd werk, is butaan gas compatibel met kleine, handheld gereedschappen zoals microbranders. Het is ook de geschikte brandstof die wordt gebruikt voor de Bernzomatic utility aanstekers.

Zuurstof samen met PRO/MAX

Zuurstof / MAP-Pro: Ideaal voor het snijden en lassen van dun metaal wanneer u geen scherpe vlam nodig heeft, zoals bij een zuurstof-acetyleen brander. Een speciaal zuurstof-brandstof brander is nodig. Wij gebruiken geen rode gaslfessen vanwege de lage druk (6bar). Wij hanteren een 110 bar witte gelaste stalen fles.

Bernzomatic WK5500OX kit 01

Bernzomatic gasfles aansluiting

De cilinders van Bernzomatic hebben een CGA600 – US 1″aansluiting. Alle branders van Bernzomatic passen op deze cilinders. Ook andere merken met een USA aansluiting passen hierop. Denk aan merken zoals Coleman. Mocht u twijfels hebben of het wel of niet past, stuur ons via whatsapp een bericht met een foto en we kunnen dit direct voor u naar alle zekerheid controleren.

Bestel hier de gasflessen.

Zuiver Bernzomatic gas zorgt voor maximale hitte en/of een perfecte smaak zonder vervuiling.

Dit is onmisbaar om te hardsolderen en perfect op culinair gebied.

Bestel